‘Ενα από τα σημαντικότερα “προβλήματα” των tablets (ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα) είναι ότι η χρήση τους βολεύει ουσιαστικά έναν και μόνο χρήστη. Σκεφτείτε όταν πάρετε στα χέρια σας το tablet ενός φίλου και έχει συγχρονισμένα τα δικά του αρχεία, έτοιμα accounts σε Facebook, Twitter, Readers, Game Center (iOS) κλπ., είναι δύσκολο να απολαύσετε πλήρως την εμπειρία χωρίς να το “απορρυθμίσετε”.

Όμως, νέα ευρήματα στη developer έκδοση του Android 4.1 Jelly Bean δείχνουν ότι η Google έχει προνοήσει για την υποστήριξη πολλών λογαριασμών στην ίδια συσκευή, με αποτέλεσμα να αλλάζουν οι ρυθμίσεις ανάλογα με το πως έχει επιλέξει ο κάθε χρήστης.

 

Προς το παρόν δεν έχουμε αναλυτικές λεπτομέρειες για τη λειτουργία, ούτε κάποιο χρονοδιάγραμμα για τη διάθεση της, αλλά πιθανότατα θα τη δούμε σύντομα.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.