Δύο χρόνια τώρα λέμε για την Apple που “ξέχασε” το iPhone 4 σε ένα μπαρ. Και να που η ιστορία επαναλαμβάνεται, με άλλη εταιρία αυτή τη φορά. Ο λόγος για το Nexus 4 που ξεχάστηκε σε ένα μπαρ από έναν υπάλληλο της Google.

Παρ’ όλα αυτά η Google ενέργησε γρήγορα και η συσκευή επέστρεψε σύντομα στα γραφεία της.

Σύμφωνα με το Wired λοιπόν, ένας μπάρμαν από το Σαν Φρανσίσκο, ο Jamin Barton, βρήκε το τηλέφωνο την ώρα που καθάριζε το μαγαζί. Δεν είχε καταλάβει τι κρατούσε στα χέρια του αρχικά καθώς είναι σύνηθες φαινόμενο τα χαμένα κινητά στα μπαρ.  Όταν δεν το αναζήτησε κανείς προσπάθησε να το ανοίξει, όμως ήταν κλειδωμένο και χωρίς SIM. Τότε είδε το ταμπελάκι “not for sale” και το “Property Of Google” στο πίσω μέρος της συσκευής, και αποφάσισε να το δείξει σε ένα τακτικό πελάτη του μπαρ που ήταν πιο εξοικειωμένος με την τεχνολογία και τις εξελίξεις της. Ο πελάτης αναγνώρισε αμέσως την επερχόμενη συσκευή της Google.

 

«Ο Dave φρίκαρε» είπε ο Barton στο Wired. «Μου είπε πως η Google μόλις έχασε ένα τηλέφωνο».

O Dave αντί να το κρατήσει ή ακόμα και να το πουλήσει, αποφάσισε να το επιστρέψει στην Google, έτσι λοιπόν κάλεσε στην εταιρία και ενημέρωσε πως βρήκε την συσκευή και την επέστρεψε.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.