rsz_xbox-live-not-hackes_1

Μία νέα ενημέρωση του Xbox Live, η οποία διατίθενται από σήμερα, μετατρέπει όλα τα Microsoft Points σε πραγματικά νομίσματα, το ποσό των οποίων καθορίζεται από τη γεωγραφική θέση του κάθε χρήστη.

xbox-live-marketplace-guide

Την επόμενη φορά, που οι χρήστες θα προχωρήσουν σε κάποια αγορά ή θα εξαργυρώσουν τον κωδικό μίας Microsoft Points κάρτας στην κονσόλα τους, η Microsoft θα προσθέσει στο λογαριασμό τους, αντί των πόντων, ένα αντίστοιχο ποσό, ίσης ή μεγαλύτερη αξίας στο τοπικό νόμισμα του καθενός.

Το ποσοστό του συναλλάγματος αυτής της μετάβασης θα λήξει σύμφωνα με τη Microsoft στη 1 Ιουνίου του 2015, ενώ περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με την αλλαγή, είναι διαθέσιμες μέσω του επίσημου FAQ.

Η συγκεκριμένη μετάβαση ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της Electronic Entertainment Expo της Microsoft τον Ιούνιο. Nωρίτερα αυτόν το μήνα εξήγησε το σκεπτικό πίσω από αυτήν την ενημέρωση.

Αυτή η αλλαγή ήταν το άμεσο αποτέλεσμα του feedback που είχαμε από τους πελάτες μας. Μας είπατε ότι θέλετε να είστε σε θέση να αγοράζετε προϊόντα χρησιμοποιώντας πραγματικά χρήματα, και σας ακούσαμε.

Τα Microsoft Points είχαν τεθεί σε εφαρμογή από την έναρξη του Xbox Live και δέχτηκαν αρκετή κριτική. Αντί να χρησιμοποιούν πραγματικό νόμισμα, η Microsoft εξέδωσε το δικό της σύστημα, όπου οι 400 πόντοι της Microsoft μεταφράζονταν σε $ 5. Επιπλέον, η Microsoft πουλούσε μόνο πακέτα πολλαπλάσια των 400 πόντων, αφήνοντας έτσι συχνά τους παίκτες με περίσσιους πόντους μετά την αγορά του περιεχομένου που ήθελαν.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.