Η επίσημη έκδοση του VLC media player για το Android έχει καιρό που ετοιμάζεται και το περιμένουμε όλοι. Έχουμε ακούσει πως γίνεται πρόοδος προς αυτή την κατεύθυνση για χρόνια τώρα, αλλά αυτή η αναμονή μπορεί να τελειώσει σύντομα, μετά από ένα μήνυμα που ανεβαίνει στο λογαριασμό του στο Twitter που προβλέπει την ετοιμότητα της εφαρμογής.

Το μήνυμα δεν αναφέρει τίποτα περισσότερο από το “Android, ερχόμαστε!”, Αλλά για τους χρήστες οι οποίοι χρησιμοποιούν το VLC τους ως κύριο player για την αναπαραγωγή πολυμέσων στους υπολογιστές τους, αυτό είναι φανταστική είδηση. Ενώ το Android έχει πολλές εφαρμογές αναπαραγωγής βίντεο, δεν υπάρχει κάτι έξω εκεί που μπορεί να κοντράρει τον VLC, όταν πρόκειται για θέματα συμβατότητας.

Προς το παρόν, η επίσημη σελίδα της VideoLAN αναφέρει ακόμα ότι το έργο είναι σε εξέλιξη, και οτι περισσότερες πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες στο μέλλον, αλλά το tweet σήμερα δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι κάποια ανακοίνωση σχετικά με τη διαθεσιμότητα του είναι έτοιμη να βγεί. Με λίγη τύχη, θα το δούμε να κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.