rsz_1star-wars-logo-wallpapers

Τρεις ανεξάρτητες πηγές έχουν πει πως η ανάπτυξη για το Star Wars 1313 έχει παγώσει, από τότε που η Disney απέκτησε τα δικαιώματα Star Wars τον Οκτώβριο που πέρασε. Ως εκ τούτου, το shooter παιχνίδι δράσης θα μπορούσε να μην προλάβει να είναι στην Electronic Entertainment Expo αυτού του έτους και να κυκλοφορήσει πλέον το 2014, .

Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τα σχόλια από τη LucasArts κατά τη διάρκεια της απόκτησης της, από την Disney. Ένας εκπρόσωπος είχε πεί εκείνη τη περίοδο πως η ανάπτυξη σε όλα τα projects που υπάρχουν πως συνεχίζει κανονικά.

Σχετικά με το Star Wars 1313, ένας εκπρόσωπος της LucasArts είπε ότι το παιχνίδι δεν έχει ακυρωθεί, αλλά όχι κάτι περισσότερο.

“Η LucasArts έχει εργαστεί επιμελώς για να εκμεταλλευτεί από τις τεράστιες ευκαιρίες που θα παρουσιάζουν μέσω των νέων ταινιών Star Wars,” όπως δήλωσε η εταιρεία. “Το Star Wars 1313 συνεχίζει να βρίσκεται σε παραγωγή.”

Έχουμε επίσης και κάποια νεότερα στοιχεία για την ανάπτυξη του εν λόγω παιχνιδιού. Η ιδέα του σεναρίου φέρεται να έχει γίνει καποια στιγμή μέσα στο 2009 ως ένα tie-in σαν live-action τηλεοπτική σειρά Star Wars και θα διαδραματιζόταν μεταξύ των αρχικών Star Wars ταινιών και αυτών που θα ήταν να γίνουν από εδώ και πέρα. Το παιχνίδι τότε θα ονομαζόταν Underworld.

Το Underworld / Star Wars 1313 είχε αρχικά προγραμματιστεί ως ένα RPG ανοιχτού κόσμου στο ίδιο πνεύμα με το παιχνίδι της BioWare Knights of the Old Republic.

Το παιχνίδι λοιπόν κατά τη διάρκεια του 2010 άλλαξε ύφος λόγω προϋπολογισμού και ξαναγράφτηκε με γνώμονα να μην έχει σχέση με την τηλεοπτική σειρά. Ήταν επίσης η στιγμή που η LucasArts εξέταζε το ενδεχόμενο να κάνει Star Wars spin-offs σε νέα είδη βίντεο παιχνιδιών.

Η έκθεση συνεχίζει και μας ενημερώνει πως το 2011 ή το 2012 σε ένα meeting της εταιρείας όπου ο George Lucas είδε το Star Wars 1313 και το λάτρεψε. Επίσης, φαίνεται να είπε στους προγραμματιστές να έχουν απαντήσεις για ερωτήσεις τύπου,  «Ποιος είναι ο Boba Fett;” και “Γιατί ο Han δουλεύει για τον Jabba;” και “Ποιοι ήταν οι κατάσκοποι Bothan;”

Τελευταία δημόσια παρουσίαση του παιχνιδιού ήρθε πριν από οκτώ μήνες κατά τη διάρκεια του 2012 Electronic Entertainment Expo.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.