Η Microsoft έδωσε νέες πληροφορίες για την εφαρμογή Xbox SmartGlass. Το Smartglass επιτρέπει στο χρήστη να χρησιμοποιεί ένα τηλέφωνο ή tablet για να  ελέγχει το Xbox και ως μια δεύτερη οθόνη όπου προβάλει έξτρα περιεχόμενο για τις ταινίες ή τα παιχνίδια που προβάλει το Xbox. Όσον αφορά τα Windows 8 & RT, η λειτουργιά του Smartglass θα είναι ενσωματωμένη στο “Game Hub”.

Η Microsoft κυκλοφόρησε μια ενημερωμένη έκδοση του SmartGlass αυτή την εβδομάδα, μαζί με μια ενημερωμένη εφαρμογή Xbox Music που προσφέρει δωρεάν streaming, όπως το Pandora και το Spotify. Οι εφαρμογές θα είναι διαθέσιμες μέσω της νέας ενημέρωσης του dashboard για Xbox, η όποια είναι ήδη διαθέσιμη. Η ενημέρωση προσθέτει τη λειτουργιά SmartGlass στο Xbox 360, αν και αναμένουμε την εκκίνηση της διαθεσιμότητας των Windows 8 την Παρασκευή για να αποκτήσει πλήρη λειτουργικότητα σε υπολογιστές Windows 8 και tablet, επιτρέποντας στους χρήστες να χρησιμοποιούν τις συσκευές τους ως δεύτερη οθόνη, ενώ βλέπουν ταινίες, τηλεόραση ή ακούνε μουσική. Όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να ελέγξετε τα παιχνίδια ή να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο στην τηλεόρασή σας, μέσω του Internet Explorer.

Η Microsoft έχει ήδη εξασφαλίσει τη δέσμευση από εξέχοντες προγραμματιστές εφαρμογών, καθώς, όπως ESPN, HBO Go, και ΝΒΑ Game time. Η εταιρεία λέει ότι θα προσφέρει τη λειτουργιά SmartGlass αρχικά για Windows 8, ενώ θα ακολουθήσει η υποστήριξη για Android, Windows phone 8 και iOS συσκευές.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.