Ακόμα κι αν το hardware του Samsung Galaxy S III  προσφέρει μια φοβερή εμπειρία χρήσης όσον αφορά την ταχύτητα – μαζί με το νέο TouchWiz UX που είναι πολύ ελαφρύ και γρήγορο – κάποιοι μπορεί να εξακολουθούν να προτιμούν μια εμπειρία Android διαφορετική από οτι προσφέρει σήμερα ο γίγαντας της Νότιας Κορέας.

Η CyanogenMod 9 Nightlies είναι τώρα διαθέσιμη για το τηλέφωνο σας. Αυτή η έκδοση  είναι οι τελευταία , κάτι που συνεπάγεται πως αυτές περιέχουν σχεδόν πάντα bugs. Σε αυτή την περίπτωση,το  “Ραδιόφωνο FM  προς το παρόν δεν υποστηρίζεται, επίσης η χρήση φλας LED δημιουργεί κάποια προβλήματα και το να ξυπνήσει η συσκευή χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα έντασης,αποτελεί ακόμα ενα εμπόδιο,διότι η συσκευή είναι σε κατάσταση ”deep sleep” και δεν αναγνωρίζει τα πατήματα των πλήκτρων “.

Ωστόσο, αν έχετε κατανοήσει τους κινδύνους, και θέλετε να κάνετε μια δοκιμή, ακολουθήστε το σύνδεσμο πηγής από κάτω.

XDA Developers

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.