Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα το Samsung Galaxy Note II θα είναι ισχυρότερο από την έως τώρα ναυαρχίδα της εταιρείας το Samsung Galaxy S III.

Συγκεκριμένα τα benchmarks που δημοσίευσε το γνωστό site Slashgear δείχνουν ότι το Samsung Galaxy Note II επιτυγχάνει μεγαλύτερο σκορ από το Samsung Galaxy S III.

Επίσης σύμφωνα με φήμες που προκύπτουν από συσχετισμούς που κάνουν κάποιοι το Samsung Galaxy Note II θα έχει επεξεργαστή Quad Core Exynos που όμως θα τρέχει στα 1.6GHz.

Αυτό προκύπτει από το σκεπτικό ότι αφού το πρώτο Note είχε γρηγορότερο επεξεργαστή από το SGS II κατά 200MHz έτσι και το Note II λογικά θα πρέπει να έχει μια ίδια διαφορά στη ταχύτητα χρονισμού της CPU.

Σύμφωνα με όσο ξέρουμε έως τώρα η Samsung θα μας παρουσίαση το νέο Note στις 30 Αυγούστου δηλαδή μια μέρα πριν την έναρξη της IFA 2012 που γίνεται στην Γερμανία.

via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.