Οι ιδιοκτήτες του PS Vita θα είναι σύντομα σε θέση να παίξουν τίτλους όπως το God of War και Shadow of the Colossus στη φορητή κονσόλα, χάρη σε μια νέα εφαρμογή, το Remote Play που ανακοινώθηκε από τη Sony.

Η downloadable εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να αλληλεπιδρούν εξ αποστάσεως με ένα PlayStation 3, χρησιμοποιώντας το PS Vitaτους και μία Wi-Fi σύνδεση.

Οι ενημερώσεις για το Shadow of the Colossus Collection και το God of War Collection ‘κατεβαίνουν’ εύκολα και δωρεάν στη συσκευή,γεγονός που θα σας επιτρέψει να παίξετε τα παιχνίδια HD στο Vita μέσω του Remote Play.

Η εφαρμογή επιτρέπει επίσης στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στη μουσική, βίντεο και τις φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες στο PS3 τους, χρησιμοποιώντας το PS Vita.

Νωρίτερα αυτό το έτος, η Sony ανακοίνωσε ότι το PlayStation Vita είχε πουλήσει 2,2 εκατομμύρια μονάδες.

Μεγάλα ονόματα παιχνιδίων έρχονται για το PS Vita, όπως το Assasin’s Creed III Liberation και το Call of Duty: Black Ops Declassified, καθώς και το νέο Killzone: Mercenary.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.