Το Parallels ξεκίνησε την Πέμπτη να βγάζει την τελευταία έκδοση του λογισμικού virtualization του, Parallels Desktop 8 για Mac, για τους ιδιοκτήτες των σημερινών πελατών της, προσφέροντας μια πληθώρα από βελτιώσεις σε απόδοση και νέα χαρακτηριστικά, όπως η υποστήριξη για Retina οθόνη του MacBook Pro. Οι νέοι πελάτες θα είναι σε θέση να αγοράσουν το Parallels 8 στις 4 Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα, το οποίο επιτρέπει στους ιδιοκτήτες Mac να τρέξουν σχεδόν οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα στους υπολογιστές τους, έχει ενημερωθεί για να υποστηρίζει μια σειρά από νεότερα χαρακτηριστικά που έχουμε δει στο OS X Lion Mountain, σε περιβάλλον Windows, που συμπεριλαμβάνει υπαγόρευσης φωνής, trackpad και άλλα.

Για παράδειγμα, τα συνημμένα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν τώρα να γίνονται drag and drop στα εικονίδια του dock για το Outlook και άλλους clients, ενώ οι Windows εφαρμογές μπορούν να προστεθούν στο OS X Launchpad για γρήγορη πρόσβαση. Το Parallels ενσωματώνει έξυπνα παράθυρα ειδοποιήσεων, καθιστώντας το απλό να είστε ενημερωμένοι, χωρίς εναλλαγή μεταξύ των δύο λειτουργικών συστημάτων.

Με τα νέα Parallels, πολλαπλές πλατφόρμες, οι οποίες αναφέρονται ως clients, μπορούν  να εκτελούντε την ίδια στιγμή. Εφαρμογές μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση στα λειτουργικά συστήματα συμπεριλαμβανομένου του Internet Explorer, η μπορεί να μπεί σαν κουμπί της γραμμής εργαλείων του Safari που θα χρησιμοποιείται όταν ένας χρήστης περιηγείται σε μια ιστοσελίδα και δεν είναι σωστά διαμορφωμένη για τον browser της Apple. Οπως αναφέρθηκε προηγουμένως, IE ή άλλα μη-αυτόχθονα προγράμματα μπορούν να εισάγονται στο dock για εύκολη πρόσβαση.

Ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό είναι οι trackpad χειρονομίες, όπως το pinch-to-zoom, εναλλαγή ανάμεσα σε εφαρμογές πλήρους οθόνης και κύλιση με δύο δάχτυλα, που είναι τώρα υποστηρίζεται και από τα Windows.

Ο παλιοί χρήστες του Parallels θα παρατηρήσετε επίσης μια αύξηση της ανταπόκρισης, το οποίο η εταιρεία εταιρείας είναι έως και 30 τοις εκατό πιο γρήγορο από τις προηγούμενες εκδόσεις, στο gaming και μέχρι και 25 τοις εκατό πιο γρήγορα κατά την εκτέλεση εργασιών στην εικονική μηχανή.

Το Parallels Desktop 8 για Mac είναι διαθέσιμο τώρα για τους ήδη ιδιοκτήτες στη τιμή 49,99 δολάρια. Οι νέοι πελάτες και οι μαθητές θα είναι σε θέση να πάρουν αντίγραφο στις 4 Σεπτεμβρίου, σε εκδόσεις στην τιμή των $ 79,99 και $ 39,99, αντίστοιχα. Μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση θα είναι επίσης διαθέσιμη την ημέρα κυκλοφορίας του, καθώς και μια στη τιμή των 99,99 δολαρίων “Switch το Mac Edition” για τους σημερινούς χρήστες των Windows.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.