nokia-drive-banner

Μέσα στο Σαββατοκύριακο και χωρίς να κάνει καθόλου αισθητή την παρουσία του, έγινε διαθέσιμο σε όλους τους κατόχους WP8, το Nokia Drive+ Beta. Η εφαρμογή της Nokia για πλήρη πλοήγηση turnbyturn με offline χάρτες είναι πλέον διαθέσιμη για κατέβασμα από όλες τις συσκευές με Windows Phone 8, όπως τα HTC 8X και 8S. Προηγουμένως, την εφαρμογή πλοήγησης μπορούσαν να κατεβάσουν μόνο όσοι είχαν συσκευές Nokia Lumia, αφού ήταν αποκλειστική στο Nokia Store (το κομμάτι της εταιρίας στο Windows Phone Store).

nok-drv-scr1Από την ανακοίνωση διαθεσιμότητας των WP8 στην αγορά, τον περασμένο Νοέμβριο, η Microsoft είχε δηλώσει την αντικατάσταση των χαρτών της Bing maps, με αυτών της Nokia, που είναι πληρέστεροι για περιοχές εκτός των ΗΠΑ, ενώ θα υπήρχε η δυνατότητα κατεβάσματος των χαρτών (offline λειτουργία, χωρίς χρήση δεδομένων) καθώς και πλήρους offline λειτουργίας turnbyturn πλοήγησης. Μάλιστα και οι χάρτες και η πλοήγηση υποστηρίζουν Ελληνικά.

nok-drv-scr2Η εφαρμογή είναι δωρεάν και μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.