Τον τελευταίο καιρό ακούμε όλα και περισσότερες φήμες για το Google Nexus 10. Οι αναφορές ξεκίνησαν τον Ιούνιο, και πιο πρόσφατα η Samsung ανέφερε πως συνεργάζεται με την Google για την κατασκευή ενός μεγαλύτερου Nexus tablet, δείχνοντας πρός το Nexus 10. Τα φημολογούμενα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν οθόνη ανάλυσης 2560×1600 και 299ppi.

Ολα αυτά ήταν φήμες μέχρι που είδαμε μια φωτογραφία στο Picasa, σύμφωνα με το EXIF της οποίας, φαίνεται να ειναι τραβηγμένη με το “Nexus 10”. Ανέφερε επίσης πως είναι κατασκευασμένο από την “Google”  και πως τρέχει την έκδοση “JVP12C”. Παρ’ όλα αυτά είμαστε αρκετά επιφυλακτικοί καθώς το EXIF ενός αρχείου μπορεί πολύ εύκολα να παραποιηθεί. Ελπίζουμε όμως να δούμε την συσκευή στο event της Google στις 29 Οκτωβρίου. Λίγες μέρες μείναν μέχρι να αποκαλυφθεί η αλήθεια!

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.