Πριν από τρεις μήνες, ακούσαμε μια ιστορία που υποστηρίζε ότι η Microsoft εργάζεται για μια έκδοση της σουίτας γραφείου της για το iPad. Μια εικόνα που συνοδεύει τη φήμη εξέτασαν για πώς θα μπορούσαμε να φανταστούμε το app θα εμφανιστεί σε ενα tablet. Ενώ μια εταιρεία όπως η Apple θα μπορούσε να αφήσει τις φήμες να παίζουν το ρόλο τους, η Microsoft αποφάσισε να απευθύνει στο κοινό απο μόνη της, πρώτον αρνείται απερίφραστα τη νομιμότητα της εικόνας, αλλά αργότερα υποχωρώντας σε μια πιο ήπια θέση που υποστήριξε η είδηση ​​βασίστηκε σε «κακές πληροφορίες” . Τώρα η Microsoft αυτή τη φορά λέει ότι μπορούμε να περιμένουμε την έκδοση του Office κάποια στιγμή το Νοέμβριο για το iPad και τα android tablets.

Ενώ δεν υπάρχει καμία νέα διαθέσιμη εικόνα για να συνοδεύσει αξιώσεις αυτό, η πηγή πίσω από αυτό αναφέρει ότι η έκδοση έχει δει, τρέχει σε ένα iPad, μοιάζει με αυτό που είδαμε πριν.

Πέρα από τα tablets, υπάρχει μια πιθανότητα η σουίτα μπορεί να υποστηρίξει και μικρότερες συσκευές, καθώς, μια θεωρία που υποστηρίζουν από την παρατήρηση είναι ότι η έκδοση του iPad η ίδια χαρακτηρίζει ως την έκδοση iOS, γενικά. Αυτό θα μπορούσε να είναι απλά δική μας,υπόθεση όμως, γι ‘αυτό κρατήστε τις προσδοκίες σας υπό έλεγχο μέχρι να δούμε περισσότερα στοιχεία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.