To Instagram έφτασε στα πρωτοσέλιδα λίγους μήνες πριν την άφιξη του στο Android, καθώς και την απόκτηση του, από το Facebook. Αναρωτηθήκαμε τότε αν αυτό  σημαίνει κάτι για τη δυνατότητα να το δούμε και σε άλλες πλατφόρμες, εκτός από το Android και το iOS. Ορισμένες νέες φήμες δείχνουν ότι τα Windows Phone θα μπορούσαν σύντομα να είναι η νέα πλατφόρμα, η οποία θα γίνει μέλος της λέσχης του Instagram.

Αν και όλες αυτές οι φήμες ξεκίνησαν γύρω από ένα διαφημιστικό βίντεο της Nokia που τέσταρε αν μπορεί ή δεν μπορεί να δείχνει μια ζωντανή επικεφαλίδα του Instagram, ο γνωστός ιστότοπος The Verge μπόρεσε να επιβεβαιώσει ότι μια τέτοια εφαρμογή είναι στα σκαριά.

Το πραγματικό ερώτημα τώρα είναι ποιος βρίσκεται πίσω από αυτό, καθώς η ομάδα του Instagram δεν ασχολείται με κάποιο port στα Windows Phone. Υπάρχει η πιθανότητα ότι η Microsoft θα μπορούσε να αναπτύξει η ίδια αυτό το project, προφανώς με τις ευλογίες του Facebook, αλλά για τώρα, αυτό είναι ακόμα ένα σενάριο. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει ενα χρονοδιάγραμμα, με το οποίο θα μπορούσαμε να ελπίζουμε να δούμε το Instagram για τα Windows Phone να ερχέται σύντομα κοντά μας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.