H Google ανακοίνωσε την εξαγορά του email client Sparrow, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για να ενδυναμώσει την email υπηρεσία της, το Gmail. Από την Sparrow, ανέφεραν πως τα apps για τα προϊόντα για Apple, θα συνεχίσουν να είναι διαθέσιμα.

Από τη Sparrow, περιγράφουν την τεχνολογία τους ως τον ταχύτερο τρόπο να έχει κάποιος απόλυτο έλεγχο των email του, αφού επιτρέπει το συνδυασμό λογαριασμών από τα Gmail, Hotmail, Yahoo και AOL σε ένα ενοποιημένο Inbox.

Από τη Sparrow ανέφεραν συγκεκριμένα:

«Νοιαζόμαστε πολύ για τον τρόπο που επικοινωνεί ο κόσμος και κάναμε ό,τι καλύτερο για να σας προσφέρουμε την καλύτερη και πιο ευχάριστη email εμπειρία

Τώρα, ενωνόμαστε με την ομάδα του Gmail για να επιτύχουμε ένα μεγαλύτερο όραμα, κάτι που πιστεύουμε πως μπορούμε να το καταφέρουμε καλύτερα με τη Google».

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.