Πριν λίγες μέρες μάθαμε ότι η Apple κέρδισε την δίκη εναντίον της Samsung  για το Galaxy Nexus και ότι απαγορεύτηκε η κυκλοφορία του στην αμερικάνικη αγορά. Αμέσως η Google έβγαλε το κινητό από το Play Store, και υποσχέθηκε ότι θα κάνει αναβάθμιση στο λειτουργικό του αλλάζοντας τα σημεία για τα οποία απαγορεύτηκε η κυκλοφορία του.

Τώρα μαθαίνουμε το δικαστήριο έκανε προσωρινή άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας του Galaxy Nexus μέχρι να υπάρξει επίσημη απάντηση από την Apple, πράγμα το οποίο θα γίνει στις 12 Ιουλίου. Όταν γίνει αυτό το δικαστήριο θα αποφασίσει πάλι όσο η υπόθεση πηγαίνει για νέα δίκη. Μην ξεχνάμε ότι αυτό ήταν προσωρινή απαγόρευση. Η Apple όμως προσπαθεί να γεμίσει το οπλοστάσιο της για μόνιμη απαγόρευση.

Το Googloτηλέφωνο είναι πάλι στο Play Store αν και αναφέρεται ότι η παράδοση του θα γίνει 2-3 βδομάδες αργότερα με Android 4.1 Jelly Bean προεγκατεστημένο και πιθανότατα διορθωμένο για να μην καταπατάει την πατέντα της Apple.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.