Το πασίγνωστο πλέον facebook φένεται να ετοιμάζεται να φέρει το χαρακτηριστικό ‘share’ στις εφαρμογές για τις δύο διάσημες πλατφόρμες( iOS , Android), χαρακτηριστικό που μέχρι τώρα υπήρχε μόνο στην desktop έκδοση.

Αυτό θα επιτρέπει στους χρήστες του Facebook να κάνουν ενα αντίστοιχο (”retweet” κάτι που γίνεται στο Twitter), repost και να σχολιάσουν το περιεχόμενο μέσα στο news feed τους.

Επί του παρόντος το χαρακτηριστικό αυτό (Twitteresque) θα το βρέιτε μόνο στη mobile  ιστοσελίδα του Facebook και μετά απο εκεί αναμένουμε πως θα έρθει στο iOS και το Android.

Κάθε φορά που ένα άτομο θα κάνει ‘share’ κάτι, θα φαίνεται στον τίτλο το όνομα του ατόμου αυτού(που προέρχεται η πηγή).

Είναι πάρα πολύ νωρίς για να πούμε πως η προσθήκη αυτού του κουμπιού θα επηρεάσει το πώς οι άνθρωποι θα μοιράζονται πλέον οτι τους ενδιαφέρει, όμως καθώς αυτό το χαρακτηριστικό θα γίνεται ευρέως γνωστό στα 604  εκατομμύρια χρηστών του Facebook, τα news feeds θα γεμίσουν με ακόμα περισσότερες γατούλες, παιδάκια, τραγούδια και όοοοοτι άλλο φανταστείτε!

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.