Έξω φρενών έχει κάνει το Facebook τους χρήστες του.  Χωρίς καμιά προειδοποίηση και συγκατάθεση των χρηστών, το κοινωνικό δίκτυο προχώρησε στην αλλαγή της διεύθυνσης email των χρηστών, σε κάποιο email της μορφής @Facebook.com. Πλέον το mail που είχαμε στα προφίλ μας δεν φαίνεται και στην θέση του είναι αυτό του Facebook.

Αν θέλετε να απαλλαγείτε από την ενοχλητική αυτή πρωτοβουλία του Facebook και να επιστρέψετε στην παλιά σας διεύθυνση, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Επισκεφτείτε το Facebook Timeline σας και επιλέξτε ‘About’
  • Πηγαίνετε λίγο πιο κάτω στο ‘Contact Info’ και πατήστε ‘edit’.
  • Από εκεί μπορείτε να επιλέξετε ποιο email θα εμφανίζεται στο Timeline σας. Αλλάξτε τον διαγραμμένο κύκλο (‘Hidden from Timeline’) σε κανονικό δίπλα στο προσωπικό σας email και αντίστροφα από κανονικό σε διαγραμμένο στο Facebook email σας.

 

Πάντως καλό θα ήταν ο Mark Zuckerberg να σεβαστεί όσους χρησιμοποιούν το Facebook για την εργασία τους. Όσοι δεν το έχουν αλλάξει ακόμα δεν θα μπορούν να λαμβάνουν mails από τους χρήστες του Facebook στο προσωπικό τους email, αλλά μόνο στο Facebook mail.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.