Φαίνεται πως το “Crimson Side Story Dragon” θα είναι το πρώτο Xbox LIVE παιχνίδι που θα έρθει την ερχόμενη εβδομάδα για τα Windows Phone. Είναι ένα side-scrolling shooter όπου ελέγχετε έναν δράκο και στοχεύετε εχθρούς χρησιμοποιώντας το touch screen. Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πτυχή του παιχνιδιού είναι τα location-based χαρακτηριστικά του. Μπορείτε να ξεκλειδώσετε ειδικές δυνάμεις για το δράκο σας, κάνοντας τον, ταξίδι στον πραγματικό κόσμο μέσω GPS. Μια Xbox Kinect έκδοση του Crimson Dragon είναι, επίσης, στα σκαρία όμως η αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας που ήταν τον Ιουνίο μυστηριωδώς ακυρώθηκε και δεν φαίνεται να υπάρχει καμία φήμη σχετικά με την αλληλεπίδραση με τα Windows Phone.

Στο Story Mode,  αναλάμβάνετε τον έλεγχο της Sana και το δράκος της White Reaver που ταξιδεύουν με ειδική αποστολή σχετικά με μια μυστηριώδη πανδημία που ονομάζεται «Νόσος Crimonscale”.

Στο mission mode, ο παίκτης αντιμετωπίζει μια ποικιλία καταστάσεων, όπως κλιμάκωση δυσκολίας και συνεχείς μάχες με bosses, με σκοπό την υψηλότερη βαθμολογία.

Πάνω από 170 skills είναι διαθέσιμα για να ξεκλειδωθούν στο παιχνίδι.

Τα jewels πουυπάρχουν είναι διαθέσιμα όχι μόνο μέσα από το παιχνίδι, αλλά επίσης μπορεί να αποκτήσετε με τη χρήση μιας υπηρεσίας τοποθεσίας με βάση τον υπολογισμό της απόστασης που ένας παίκτης ταξίδεψε ανά ημέρα στον πραγματικό κόσμο.

Πρόσθετα κοσμήματα είναι επίσης διαθέσιμα για αγορά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.