Όσοι από εσάς έχετε ένα smartphone πιθανότατα να έχετε δει ή έχετε χρησιμοποιήσει την εφαρμογή Bump. Πρόκειται για μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να ανταλλάξετε αρχεία από ένα smartphone σε ένα άλλο «χτυπώντας» τα μεταξύ τους. Όμως η εταιρία δεν έμεινε μόνο σε αυτό. Πλέον σας επιτρέπει να μεταφέρετε φωτογραφίες  στον υπολογιστή σας με ένα απλό χτυπηματάκι.

Για να δούμε πως γίνεται αυτό λοιπόν.

 

Μεταβαίνουμε στην ιστοσελίδα http://bu.mp από τον web browser του υπολογιστή μας, ανοίγουμε την εφαρμογή του Bump στο κινητό μας και επιλέγουμε την φωτογραφία που θέλουμε να στείλουμε. Έπειτα χτυπάμε απαλά το κινητό μας στο spacebar του πληκτρολογίου μας και τότε ως δια μαγείας η φωτογραφία μας εμφανίζεται στον Browser του υπολογιστή μας. Από εκεί και περά έχουμε διάφορες επιλογές. Μπορούμε να αποθηκεύσουμε την φωτογραφία στον υπολογιστή μας,  είτε να κάνουμε copy την διεύθυνση της φωτογραφίας στους σέρβερ του bump για να την ποστάρουμε όπου εμείς επιθυμούμε, είτε μπορούμε να την ανεβάσουμε απευθείας στο Facebook.

Προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο η αποστολή φωτογραφιών, αλλά η εταιρία δήλωσε ότι σκοπεύει να δώσει σύντομα την δυνατότητα αποστολής και αρχείων βίντεο και ήχου.

 

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Play Store όπως επίσης και στο iTunes.

 

Ακολουθεί βίντεο review της διαδικασίας αποστολής φωτογραφίας στον υπολογιστή μέσω του Bump.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.