boxbanner

 

Λίγο πολύ όλοι έχουμε καταλάβει ότι είμαστε πλέον στην εποχή του cloud και των διασυνδεδεμένων συσκευών και λογαριασμών, που συγχρονίζουν όλα τα αρχεία και τις πληροφορίες μας στα PCs, smartphones και tablets που χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση. Οι λύσεις για cloud storage που έχουμε διαθέσιμες μέχρι στιγμής είναι πολλές!! Όχι, αλήθεια, είναι ΠΟΛΛΕΣ!! Σχεδόν κάθε μήνα ακούμε για ακόμα μία “metoo” εταιρία να προσφέρει τη δική της λύση για cloud storage. Όλες μάχονται για να αποθηκεύσουν τα αρχεία μας και τις ζωές μας!!

Τον προηγούμενο μήνα ήταν η σειρά του Kim Dotcom με το ολοκαίνουριο Mega, που προσφέρει 50GB ελεύθερου χώρου στους χρήστες του, και μετά από πολλά εμπόδια και δυσκολίες η υπηρεσία “έστρωσε” και τρέχει καλύτερα από ποτέ.

Χθες, μάθαμε για μια προσφορά που κάνει σε νέους χρήστες μια από τις μεγάλες εταιρίες στο χώρο, η Box. Κανονικά η εταιρία προσφέρει τον “normal” όγκο των 5GB στους απλούς χρήστες (free accounts). Απ’ ότι φαίνεται όμως, για να αυξήσει τη δημοτικότητα της αποφάσισε να προσφέρει για περιορισμένο χρόνο, με κάθε νέα εγγραφή 25GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου.

Είναι αρκετά μεγαλύτερος χώρος σε σχέση με άλλες εταιρίες του χώρου, όπως το Skydrive (7GB), το Google Drive (5GB) και Dropbox (2GB). Μιλάμε πάντα για free accounts, και εξαιρούμε το νέο Mega.

Αυτό που κάνει την προσφορά ακόμα πιο δελεαστική είναι το γεγονός ότι το Box προσφέρει εφαρμογές για όλες τις πλατφόρμες, από Windows, Mac και Linux, μέχρι Android, iOS, Windows Phone και Blackberry.

Για να αποκτήσετε τα 25GB πρέπει να κάνετε νέα εγγραφή, και μόνο από εδώ. Αν η εγγραφή γίνει από την αρχική σελίδα του Box, θα αποκτήσετε μόνο τα 5GB που αναλογούν σε free account.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.