Οι κάτοχοι Android smartphones, πλέον μπορούν να τρέχουν τα αγαπημένα τους applications σε υπολογιστές της Apple. Η εταιρεία Bluestacks έφτιαξε ένα πρόγραμμα που επιτρέπει στα Android mobile apps να τρέχουν σε desktop συστήματα Mac, ενώ έχει ήδη δημιουργήσει αντίστοιχο πρόγραμμα, για εκτέλεση εφαρμογών Android σε Windows PC.

Μέχρι στιγμής, 17 εταιρείες ανάπτυξης εφαρμογών για Android έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για μεταφορά των app τους σε Mac, αλλά διαρκώς προστίθενται κι άλλες και το σύνολο των διαθέσιμων εφαρμογών υπολογίζονται σε 400.000.

 Ο επικεφαλής της εταιρείας, Rosen Sharma, σχολίασε πως η νέα έκδοση του Bluestacks για Mac, δίνει και μια ευκαιρία “εισβολής” στο κλειστό οικοσύστημα των υπολογιστών της Apple, ενώ πρόσθεσε πως οι προγραμματιστές, φτιάχνοντας εφαρμογές που φαίνονται καλά στο desktop, θα βοηθηθούν στο να φτιάχνουν προγράμματα που λειτουργούν καλά και στα tablet.

Μπορείτε να κατεβάσετε τις εφαρμογές για Windows και Mac (δοκιμαστική) εντελώς δωρεάν

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.