Η ομάδα των Windows Phone αναθέρμανε αυτή την εβδομάδα το μίσος της για το Android μέσω του Twitter, δημιουργώντας μια καμπάνια που προσφέρει δωρεάν τηλέφωνα με Windows Phone σε καταναλωτές, που έπεσαν θύματα κακόβουλου λογισμικού σε Android συσκευή. Μετά τη δημιουργία αυτής της καμπάνιας σχεδόν ένα χρόνο πριν, η Microsoft είχε παραμείνει σχετικά ήσυχη στην αντι-Android προσπάθειά της.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο επίσημος Windows Phone λογαριασμός της Microsoft #droidrage στο Twitter ξεκίνησε και πάλι μια σειρά από tweets συμπεριλαμβανομένων των

Περιμένετε για το Android κινητό σας τηλέφωνο να μολυνθεί με κακόβουλο λογισμικό

και

Αγοράστε ένα Windows Phone τηλέφωνο και συνδεθείτε με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν, αντί με κάποιον χάκερ που βρίσκεται σε ένα υπόγειο.

Ο λογαριασμός μοιράζεται επίσης ιστορίες από άλλους χρήστες του Twitter που φαίνεται να έχουν αντιμετωπίσει Android malware. Η Google αφαίρεσε 27 malware εφαρμογές από το Play Store το περασμένο έτος, μια κίνηση που τσίγκλησε τη Microsoft να ξεκινήσει την εκστρατεία της.

Παρά το γεγονός της ανοδικής τάσης σε κακόβουλο λογισμικό, η κατάσταση δεν είναι ακριβώς αυτή που θέλει να βγάλει η Microsoft προς τα έξω. Έτσι, η Google κάνει σημαντικές αλλαγές στο Android 4.2, περιλαμβάνοντας ένα σαρωτή malware που αναλύει τις –εκτός Play Store- εφαρμογές.

Χωρίς λοιπόν, να μπορεί πλέον η Microsoft να βρει αρκετά στοιχεία για να κατηγορήσει το Andoid, όλο αυτό το μίσος της γυρίζει μπούμερανγκ

Το #DROIDRAGE μετατρέπεται σε #WINDOWSRAGE από του χρήστες

Χρήστες του Twitter δημιούργησαν ένα hash tag  #WINDOWSRAGE που είναι γεμάτο από χρήστες θυμωμένους από τη τελευταία μάρκετινγκ-γκάφα της Microsoft.

Η γοητεία της Microsoft με την άντι-Google καμπάνια έφτασε πρόσφατα στο αποκορύφωμά της μετά την “scroogled” εκστρατεία που ξεκίνησε στο Bing, για να επιτεθεί άμεσα στην ‘’pay-to-rank’’ πρακτική της Google. Αυτή είναι η τελευταία, από μια σειρά άντι-Google επιθέσεων από τη Microsoft που κυμαίνονται από τον Gmail man στα newspaper ads.

Είναι σαφές, από την προσπάθεια #droidrage, ότι οι χρήστες δεν λαμβάνουν πάντα σοβαρά υπ’ όψιν αυτές τις καμπάνιες μάρκετινγκ.

Ίσως η ομάδα των Windows Phone θα πρέπει τώρα να κάτσει να επικεντρωθεί στα προβλήματα που έχει με το δικό της προϊόν, πριν δοκιμάσει να καταρρίψει το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο λειτουργικό σύστημα στα κινητά.

 

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.