Εάν έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου δεν έχουν ακόμη πέραση, και γιατί η NFC-υποστηριζόμενη Android συσκευή σας δεν σας δίνει εύκολη πρόσβαση στο Google Wallet: κατηγορίστε τους παρόχους σας. Από την αρχή της τεχνολογίας στις πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου , οι πάροχοι προσπαθούν να προωθήσουν το δικό τους σύστημα πληρωμής. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η AT & T, T-Mobile, η Verizon, μόνο η Sprint ήταν διατεθειμένη να αφήσει τη Google να φέρει την εφαρμογή της στις συσκευές του δικτύου της. Θα μπορούσαν όλα αυτά να αλλάξουν, όμως; Μια νέα έκθεση αναφέρει ότι η Sprint, επίσης, έχει αναπτύξει το δικό της σύστημα NFC,  μία που θα μπορούσε να αναγκάσει το Google Wallet έξω από τα τηλέφωνα του παρόχου.

Υποθετικά, το σύστημα της Sprint θα ονομάζεται Touch. Μην περιμένετε να προσφέρουν κάποιο όφελος πέρα από ό, τι μπορείτε ήδη να κάνετε με το Google Wallet. Το όλο θέμα είναι να κάνει η Sprint να ασχολούνται με τις οικονομικές συναλλαγές μέσω αυτής, να μην κάνει τα πράγματα καλύτερα για σας, τον τελικό χρήστης.

Το πρόβλημα με το Touch και το Google Wallet είναι ότι μόνο ένας μπορεί να έχει έλεγχο πάνω από το “ασφαλές στοιχείο” σε τηλέφωνα NFC.  Αυτό σημαίνει ότι το Touch εδραιωθεί μπορείτε να πείτε αντίο στο Google Wallet.

Αν αυτή η είδηση ​σας κάνει λίγο θυμωμένους, αυτό είναι επειδή μάλλον έτσι πρέπει. Κανείς δεν θέλει να του λέει τι να κάνουν, ή να έχουν οι εταιρείες που δήθεν εργάζονται για αυτούς στη πράξη όπως να φαίνεται οτι δε ξέρετε τι θέλετε από το δικό σας τηλέφωνο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.