O αναλυτής Peter Misek από την Jeffries κυκλοφόρησε μια νέα έκθεση που δείχνουν ότι το iPhone 5s της Apple θα είναι έτοιμο για λανσάρισμα, τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, με την παραγωγή να έχει αρχίσει μέχρι το Μάρτιο.

Ο Misek σημειώνει ότι έχει δει ίχνη από δύο πρωτότυπα iPhone 5S που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε φάση δοκιμών, αν και κάποιος θα μπορούσε να πει πως το δεύτερο είναι το φθηνότερο iPhone που είχαμε ακούσει σαν φήμες, τις τελευταίες εβδομάδες. Σχετικά με το φθηνότερο iPhone, ο Misek λέει ότι η συσκευή “φαίνεται να είναι κοντά στο να πάρει το πράσινο φως, αν δε το έχει πάρει ήδη” και πιθανολογεί κάποια specs:

Όπως και το iPad mini, περιμένουμε ένα χαμηλού κόστους iPhone παρά ένα “φθηνό” iPhone. Πιθανά χαρακτηριστικά:. Polycarbonite πλαίσιο με 4 “οθόνη Retina και όχι LTE. Πιστεύουμε ότι μια τέτοια χαμηλού κόστους συσκευή θα αυξήσει το μερίδιο της Apple στην αγορά.

Ο Misek εξετάζει επίσης άμεσα το iPhone με 4,8-ιντσών οθόνη που αναφέρονται στην προηγούμενη έκθεσή του, τώρα λέει ότι δεν βλέπει σημάδια περαιτέρω της συσκευής. Προτείνει ότι η μορφή παράγοντας είναι για το iPhone 6 περαιτέρω κάτω από το δρόμο, αλλά παραμένουν επιφυλακτικοί για την πιθανότητα της Apple κάνει ένα ακόμα αλλαγή στο ψήφισμα του iPhone, ακόμη και δύο γενιές απομακρύνονται από το iPhone 5.

 Source

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.