Όταν o Διευθύνων Σύμβουλος της Nvidia Jen -Hsun Huang είπε ότι μπορούμε να δούμε Tegra 3 tablets με $ το καλοκαίρι, δεν ήταν απλά εικασίες . Η  Nvidia έχει αποκαλύψει ότι εργάζεται πάνω σε αυτή τη  μορφή tablet και φερει το όνομα Kai. Στην ετήσια συνάντηση επενδυτών της εταιρίεας  την περασμένη εβδομάδα, ο  Rob Csonger (Vice President) αποκάλυψε την ιδέα, και εξήγησε ότι το Kai δεν είναι απλά ένα κομμάτι του υλικού, αλλά ένα σχέδιο για την προόθηση του τετραπύρινου  Tegra 3 system-on-chip. Η Nvidia θέλει να προσφέρει tablets  που είναι πιο ισχυρά από το Kindle Fire της Amazon  στο ίδιο επίπεδο  τιμών. Ο  Rob Csonger δηλωσε:

“Η στρατηγική μας για το Android είναι απλά να επιτραπεί στα τετραπυρηνα tablet που τρέχουν το Ice Cream Sandwich (android 4) να αναπτυχθούν και βγουν στην αγορα αγορά στην τιμή των $ 199, και ο τρόπος που το κάνουν αυτό είναι μια πλατφόρμα που έχουμε αναπτύξει ονομάζεται Kai.  Έτσι, αυτό χρησιμοποιεί ένα μεγάλο μέρος της μυστική συνταγή που είναι μέσα στον Tegra 3 για να σας επιτρέψει να αναπτύξει ένα tablet με πολύ χαμηλότερο κόστος, χρησιμοποιώντας πολλές καινοτομίες που έχουμε αναπτύξει για να μειώσει τη ενέργεια που χρησιμοποιείται από την οθόνη και τη χρήση χαμηλότερο κόστους εξαρτήματα του tablet”

Ισως αυτά τα φθηνά tablet σηματοδοτήσουν την αρχή μιας νέας εποχής στον κλάδο και να τονώσουν τόσο πολύ τον ανταγώνισμο ώστε να δούμε συσκευες των 700 ευρώ να τιμολογούνται πολύ χαμηλότερα.

 

via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.