Η Google διακοσμεί το Mountain View campus της για χρόνια με τα αγάλματα που απεικονίζουν τις κύριες εκδόσεις του Android. Έχουμε δει έναν Gingerbread Man, ένα Honeycomb , και το περασμένο φθινόπωρο είδαμε και IceCream Sandwich με τη μορφή του Andy Android. Με το Google I / O που ξεκινά αυτή την εβδομάδα αυτή, οι προσδοκίες είναι υψηλές πως η εταιρεία θα ανακοινώσει σύντομα το Android 4,1 Jelly Bean. Αυτό είναι φαινομενικά πιο πιθανό να γίνει τώρα σε σχέση με μια άλλη στιγμή, αφού η Google έχει ήδη προσθέσει ένα δοχείο γεμάτο με τεράστια ζελέ φασόλια στις διακοσμήσεις του γκαζόν.

Η Google είχε αρχίσει να μας βάζει σε σκέψεις καιρό τώρα βάζοντας ένα τεράστιο μπολ με τις καραμέλες στο MWC περίπτερό της, και πιο πρόσφατα το αφήσε να φανεί από το επιβεβαιώσεις παραγγελιών για το Galaxy Nexus.

Αν πιστέψουμε αυτό που είδαμε σ ‘αυτό το περιστατικό GNex, το Android 4.1 θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο του σε αυτό το μοντέλο, αντί να καταλήξουμε σε μια ολοκαίνουρια συσκευή πρώτα. Ειλικρινά, αυτό είναι μια απόκλιση από τον κανόναπου θέλει την εταιρία να βάζει το νεό της λειτουργικό σε ολοκαίνουργιες συσκευές , αλλά με λίγη τύχη, η Google θα ξεκαθαρίσει τα πάντα αυτή την εβδομάδα.

Όταν η Google είχε σηκώσει το άγαλμα του IceCream Sandwich, ήταν μόλις έξι ημέρες μέχρι οσότου προέβη στη σχετική ανακοίνωση του Android 4,0 και του Galaxy Nexus. Το Google I / O τρέχει από τον Ιούνιο από τις 27 έως τις 29 Ιουνίου, οπότε μπορεί να έχουμε ακόμα μικρότερη αναμονή στο τι θα ανακοινώσει τελικά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.