Τα  παιχνίδια για το Wii U θα κοστίζουν 59,99 δολάρια. Ο διευθυντής μάρκετινγκ της εταιρείας της Nintendo Bill Trinen είπε ότι το MSRP του λογισμικου για τη νέα κονσόλα της εταιρείας θα είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτό του Xbox 360 και PlayStation 3.
Τα Wii U παιχνίδια θα είναι 10 δολάρια πιο ακριβά από ό, τι τα παιχνίδια Wii.

Έτσι καταρρίφθηκαν οι προηγούμενες εικασίες ότι το Wii U λογισμικό θα κόστιζε 100 δολάρια, καλώντας τις διάφορες φήμες λιανικής πώλησης “εικονικές”.

Εκτός από την επιβεβαίωση του λογισμικού MSRP για τα Wii U παιχνίδια, η Nintendo ανακοίνωσε σήμερα ότι το ίδιο το Wii U θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων την 18η Νοέμβρη στη Βόρεια Αμερική. Το σύστημα θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις : μία με 299$ μνήμη 8GB ως βασικό μοντέλο και μία 350$ με μνήμη 32GB ως deluxe έκδοση.

Βέβαια τέτοιες κινήσεις κατά τη γνώμη μου είναι λανθασμένες διότι με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί και μόνο η ιδέα οτι πρέπει να πληρώσεις παραπάνω σε σχέση με πριν αποτελεί απο μόνο του ανασταλτικό παράγοντα.

Σκεπτόμενος έτσι, εάν η μικρότερη τιμή πώλησης είναι για τα ”απλά” παιχνίδια είναι στα 60$ τότε τα ”μεγάλα χαρτία” που θα βγούν μετά καθώς και οι premium εκδόσεις κάποιων παιχνιδίων πόσο θα στοιχίζουν;

Σε όλα αυτά βέβαια θα πρέπει να προσθέσουμε και την ‘αισχρή’ κατα τη γνώμη μου τιμολογιακή πολιτική των ελληνικών μαγαζίων που όλως τυχαίως η ισοτιμία ευρώ-δολλαρίου παραμένει πάντα σε αναλογία ένα προς ένα. ( Τυχαίο; Δε νομίζω!)

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.