Στη Βαρκελώνη είχαμε δεί το Samsung Galaxy Note 10,1,  διάδοχο του Galaxy Tab 10,1   εκείνη τη στιγμή είχε έναν, 1.4GHz επεξεργαστή διπλού πυρήνα και μια γραφίδα, που δεν μπορούσε να ενσωματωθεί με το tablet με κανένα τρόπο. Στη συνέχεια ήρθαν όλες οι φήμες των τροποποιήσεων του υλικού της Samsung που μπορούσε να κάνει πριν το tablet φθάσει στην αγορά και σήμερα έχουμε την ευκαιρία να δείτε και να διαβάσετε για ορισμένες από αυτές τις αλλαγές.

Οι εικόνες ήταν τραβηγμένες σε μια πρόσφατη εκδήλωση της Samsung και, όσον αφορά τα εσωτερικά, το ανανεωμένο Galaxy Tab 10.1 θα διαθέτει ένα quad-core επεξεργαστή, η οποία, από μόνη της, δεν είναι πραγματικά καυτή είδηση​​. Ωστόσο, όσον αφορά το σχεδιασμό, τέλος, η Samsung έχει επανασχεδιάσει την υπόθεση, προκειμένου να δώσει στους χρήστες τη δυνατότητα να ενσωματώσει τη γραφίδα (Pen-S) στο ίδιο δισκίο, λίγο πολύ τις παλίες συσκευές Windows Mobile. Με την ίδια σημείωση, το S-Pen ίδια έχει ”αδυνατίσει”, αλλά αν διαπιστώσετε ότι είναι πρόβλημα μπορείτε πάντα να αγοράσετε ένα S-Pen Holder Kit που θα κάνει τη χρήση της γραφίδας ευκολότερη. Όσον αφορά τις τιμές και τη διαθεσιμότητα, είναι το παρόν δεν υπάρχει ενημέρωση (και επίσης ακόμα περιμένουμε την επίσημη ενημέρωση ICS στο Galaxy του τελευταίου έτους 10,1).

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.