Η πρωτια της Nokia σε μεριδιο αγορας μεχρι προτινως ειχε ταυτιστει με το λειτουργικο συστημα Symbian.  Το λειτουργικό της εταιρείας ήταν σχεδόν σε όλες τις συσκευές της και παρόλο που δεν είχε την εξάπλωση των Android και iOS, ήταν αρκετά δημοφιλές.

Χανοντας την πρωτια στο μεριδιο αγορας και με την στροφή που έκανε προς το Windows Phone αυτό αναγκαστικά αλλάζει. Το Symbian σταματάει με τον καιρο να αναπτύσσεται και να ανανεώνεται.

Σύμφωνα  λοιπόν με την εταιρία οι αναμενόμενες αναβαθμίσεις σε Symbian Carla και Symbian Donna πιθανότατα να μην πραγματοποιηθούν ποτέ. Αυτό σημαίνει ότι το Belle θα είναι το τελευταίο λειτουργικό που θα κυκλοφορήσει από τη Nokia και ότι το μόνο που θα μπορούν να περιμένουν οι χρήστες του είναι κάποιες περιοδικές βελτιώσεις bugs και όχι κάτι σημαντικότερο ή κάποια άλλη δραματική αλλαγή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.