Είναι δύσκολο στις μέρες μας να είσαι ένα iPhone.

Όπως έχω αναφέρει και παλιότερα, ήταν σύνηθες, οτιδήποτε ξεκινούσε με το γράμμα ‘’ i ‘’ και προέρχονταν από το Cupertino, να κάνει τους ανθρώπους να τρελαίνονται. Οι μέρες αυτές όμως έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και η ιστορία έχει αλλάξει.

Το iPhone 5 είναι σίγουρα ένα high-end προϊόν. Είναι σίγουρα καλύτερο από το iPhone 4S του περασμένου έτους, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αποτελεί μία σημαντική εξέλιξη. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του προϊόντος, όπου δεν ξεπερνάει τον ανταγωνισμό.

Σίγουρα οι πρώτες προδιαγραφές side-by-side μπορεί να υποστηρίζουν το αντίθετο, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι όλα αυτά είναι καθαρά υποκειμενικά, από τη στιγμή που τα Windows Phone 7 μπορούν να πάρουν οποιαδήποτε συσκευή, με μέτρια χαρακτηριστικά και να τη κάνουν να τρέχει σαν Ferrari.

Το μόνο πράγμα του iPhone 5, το οποίο βελτιώθηκε σε σύγκριση με κάθε άλλο ανταγωνιστή, είναι το γεγονός, ότι είναι το πιο ελαφρύ smartphone στον πλανήτη. Από τη σύγκριση, θα παρατηρήσετε ότι είναι σχεδόν δύο φορές πιο ελαφρύ από το Nokia Lumia 920. Αυτό στη σημερινή εποχή σημαίνει πολλά, αλλά δεν παραμένει άλλη μία μέτρηση σε σχέση με την δυναμική που άλλα προϊόντα, όπως το Galaxy S ΙΙΙ, φέρνουν στην αγορά.

Για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε ποιο θα πρέπει να είναι το επόμενο smartphone σας, ο καλύτερος τρόπος είναι να σας παραθέσουμε ένα διάγραμμα σύγκρισης. Και πάλι το διάγραμμα δεν αντιπροσωπεύει καθαρά την απόδοση του iPhone 5 σε καθημερινή χρήση, αλλά είναι μια αρχή.

Εάν παρόλα αυτά ακόμη δεν μπορείτε να αποφασίσετε, για το ποια είναι η κατάλληλη συσκευή για εσάς, μην ανησυχείτε. θα σας έχουμε ετοιμάσει αναλυτικά reviews και συγκριτικά, ώστε να είστε σίγουροι ότι αγοράζετε αυτό που ταιριάζει στα μέτρα σας.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.