Ο εκπρόσωπος τύπου της LG έκανε γνωστό ότι η εταιρεία θα ξεκινήσει την μαζική παραγωγή εύκαμπτων οθονών στο τελευταίο τετράμηνο του ’13. Επίσης η εταιρία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει και το πρώτο της κινητό με τις εν λόγο οθόνες στο τέλος του χρόνου, αρχές του άλλου.

Οι καινούριες οθόνες είναι τεχνολογίας OLED, μια τεχνολογία που είχε παρουσιάσει πρώτη η LG πέρσι μέσα από μια τηλεόραση 55 ιντσών στην CES. Η LG σκέφτεται να πουλήσει αυτή την τεχνολογία σε μεγάλους κατασκευαστές καθώς απ ότι φαίνεται θα γίνει το καινούριο standard στις κινητές συσκευές. Αυτό με τη σειρά του μας βάζει σε σκέψεις στο ποια θα είναι η πρώτη συσκευή με τέτοια οθόνη.

2

Υποθέτουμε ότι η LG μπορεί να εισάγει μια τέτοια οθόνη σε ένα επερχόμενο Nexus ή στο Optimus G2. Βεβαία θα μπορούσε να την βλέπαμε και στο iPhone 6 αλλά σίγουρα σε κάποια συσκευή που θα κυκλοφορήσει το 2014.

1

Η LG πιστεύει με αυτή την κίνηση να πάρει το πάνω χέρι από την Samsung , η οποία φαίνεται να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα με την κατασκευή αντίστοιχων οθονών.

 

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.