Χαρήκαμε πάρα πολύ όταν είδαμε το επόμενο κινητό της Google, το LG Nexus 4. Η τιμή του για την Αμερική ανακοινώθηκε στα $300 και $350, ανάλογα με τον χώρο που έχει η συσκευή. Η τιμή απίθανη και ήδη κάποιοι άρχισαν να πουλούν τα κινητά τους για να το αποκτήσουν. Τα νέα που έρχονται από την Ισπανία δεν είναι καλά. Συγκεκριμένα το Phone House Espana εξέδωσε δελτίο τύπου με αρκετά ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Ο τεράστιος προμηθευτής είπε στην σελίδα του στο Facebook πως δεν θα φέρει το νέο Nexus 4 από την Google και την LG όπως σχεδίαζαν στις 13 Νοεμβρίου. Ο λόγος πίσω από αυτή την κίνηση, σύμφωνα με το Phone House Spain, είναι η LG που θέτει σαν προτεινόμενη τιμή στην Ευρώπη τα €599. Τιμή διπλάσια από εκείνη που έχει η Google στο ηλεκτρονικό της μαγαζί.

Το θέμα είναι ακόμα χειρότερο στις χώρες σαν την Ελλάδα, την Ιταλία και την Αυστρία που δεν έχουν ακόμα πρόσβαση στην συσκευή απ’ ευθείας από την Google. Η LG δεν έχει σχολιάσει ακόμα το περιστατικό. Ελπίζουμε μόνο να ανακαλέσει.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.