Google-Glasses-black-project-glass-img-9

Τα Google Glass είναι καθ οδόν πλέον για να φτάσουν στους νέους τους ιδιοκτήτες (αυτούς με αρκετά μεγάλο εισόδημα τουλάχιστον). Το νέο αυτό gadget θα αποστέλλεται με ενσωματωμένη την εφαρμογή MyGlass Companion.

Όπως αποδεικνύεται, η Google φαίνεται πως δεν πρόλαβε να ‘καθαρίσει’ σωστά την εφαρμογή πριν τη δώσει προς αποστολή στους πρώτους καταναλωτές, καθώς μέσα περιλαμβάνονται αρχεία από μια αράδα νέων υπηρεσιών της Google χωρίς αυτές να έχουν ανακοινωθεί επίσημα. Το ενδιαφέρον σε αυτή την υπόθεση είναι ένας φάκελος ανάμεσα σε πολλούς, που έχει τον τίτλο ‘Παιχνίδια’ κάτι που το κοινό δεν έχει ξανακούσει.

Ερευνώντας τα περιεχόμενα αυτού του φακέλου, τα ονόματα των αρχείων παραπέμπουν σε κάποιο είδος online υπηρεσίας παιχνιδιών. Υπάρχουν αναφορές για λόμπι παιχνιδιών, leaderboards, υπηρεσίες μηνυμάτων, achievements και προσκλήσεις παιχνιδιού προς άλλους παίχτες, ουσιαστικά δηλαδή τα πάντα για ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι. Οι ημερομηνίες χρονολογούνται από τον περασμένο μήνα, οπότε αυτό σίγουρα είναι ένα project που η Google δουλεύει αυτό τον καιρό.

Όλα φαίνονται αρκετά πλήρη και ενώ τα αρχεία εδώ δεν παρέχουν μια ματιά στο interface ίσως είναι η επίσημη έναρξη του παιχνιδιού εικονικής πραγματικότητας της Google, Project Ingress. Το Ingress αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε δοκιμαστικό πλάνο και είχαμε ακούσει ότι θα γίνει επίσημο μόλις το project Glass γίνει mainstream. Άρα λογικό και επόμενο να μιλάμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Για σίγουρα βέβαια θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το φετινό Google I / O. Ίσως μπαίνουμε στη συναρπαστική εποχή του Android gaming επόμενου επιπέδου!

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.