Ένα smartphone τετραπλού πυρήνα από την HTC  εμφανίστηκε με τη μορφή της φήμης μέσα στον περασμένο μήνα έχοντας επεξεργαστική ισχύ 1.7 GHz γεγονός που δείχνει να επιβεβαιώνει τις φήμες για ένα HTC One Χ + που σκέφτεται να εισάγει η T-Mobile με τη συγκεκριμένη ταχύτητα επεξεργαστή.

Η παραπάνω εικόνα αποτελεί σημείο αναφοράς για τα αποτελέσματα NenaMark για ένα HTC PM63100. Φαίνεται για μια συσκευή με 1,7 GHz Tegra 3 SoC,  Android 4.1.1 Jelly Bean και μια οθόνη HD με ανάλυση 1280 × 720 ανάλυση. Όλα αυτά είναι ενδείξεις μιας high-end συσκευής.
Όσον αφορά τον φορέα εκθέσεις δείχνουν ότι η T-Mobile είναι αυτή που θα θέσει σε διάθεση  αυτό τη ‘σουπερ΄συσκευή. Ωστόσο, υπάρχουν επίσης αναφορές που αποδίδουν αυτά τα χαρακτηριστικά σε ένα ορισμένο HTC Evitaire την AT & T. Το αν θα κρατήσει το εξαιρετικό design και τη συνολική πτυχή του ενός Χ ή ψάχνουμε σε μια εντελώς νέα συσκευή (ίσως ακόμη και ένα phablet) είναι ακόμη άγνωστο, αλλά πιθανόν να έχουμε κατι νεότερο στο IFA του Βερολίνου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.