Τις τελευταίες μέρες είδαμε στο techmaniacs.gr το πώς φαίνεται ότι  θα είναι το νέο iPhone 5 μαζί με κάποιες πληροφορίες για τις διαστάσεις του. Οι πληροφορίες αυτές είναι πιο συγκεκριμένες από ότι συνήθως που ήταν απλά εικασίες από το πως πιστεύαμε ότι θα είναι το επόμενο iPhone.  Σήμερα μαθαίνουμε περισσότερα για το hardware του νέου iPhone και συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε τις λεπτομέρειες πρώτοι στο techmaniacs.gr.

Πηγές που σχετίζονται με το testing του iPhone 5 αποκάλυψαν μερικές πληροφορίες για την συσκευή στο 9to5Mac. Η συσκευή θα τροφοδοτείτε από έναν επεξεργαστή  Samsung S5L8950X, σαν συνέχεια του S5L8945X που υπάρχει στο New iPad.  Αναρωτιόμασταν αν η Apple θα περάσει σε έναν A6 επεξεργαστή ή αν θα συνεχίσει με τον Α5. Προς το παρόν τα στοιχεία δείχνουν ότι ο S5L8950X θα είναι άλλο ένα Α5 chip. Δεν είναι ακόμα σίγουρο ότι θα μείνει σε αυτόν τον επεξεργαστή αλλά μέχρι στιγμής τα στοιχεία δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Ολόκληρο το part number της GPU του iPhone 5 δεν είναι γνωστό για να προστατεύσει την ταυτότητα του κατασκευαστή, αλλά ξεκινάει με SGX543RC. Δυστυχώς δεν είναι γνωστές οι δυνατότητες του ακόμα.

Αν και οι android συσκευές έχουν αρχίσει να κινούνται προς τα 2GB RAM, η Apple θα είναι πιο συντηρητική παραμένοντας στο 1GB.

Eπίσης έχουν ακουστεί φήμες για Qualcomm-made baseband αν και είναι απίθανο γιατί τα στοιχεία δείχνουν ότι κινείτε στα ίδια υλικά του New iPad.

Σύμφωνα με τις πηγές πίσω από αυτές τις πληροφορίες το iPhone 5 θα είναι έτοιμο για κυκλοφορία τον Οκτώβρη αν όχι νωρίτερα

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook ή follow στη σελίδα μας στο Twitter για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.