Μας ξάφνιασε ο CEO της Google, Larry Page, όταν εμφανίστηκε στο Google Zeitgeist στην Αγγλία. Δεν ήταν όμως αυτός ο λόγος που μας ξάφνιασε αλλά το γεγονός ότι ανέβηκε στη σκηνή φορώντας το Project Glass της Google, δείχνοντας στο κοινό το ίσως πιο φιλόδοξο σχέδιο της εταιρίας.  Μάλιστα κατά της διάρκεια της ομιλίας του πάτησε ένα κουμπί στην κορυφή της συσκευής, περίμενε μέχρι να γίνει η επεξεργασία και μετακίνησε το κεφάλι του κάτω και αριστερά πατώντας άλλο ένα κουμπί για να μοιραστεί το αποτέλεσμα με όλους.

To Project Glass βρίσκεται ακόμα σε πολύ αρχικό στάδιο αλλά από ότι φάνηκε από το βίντεο λειτουργεί ήδη ικανοποιητικά. Η κίνηση του Larry Page δείχνει τι υπάρχει κουμπί για κάμερα στην τωρινή μορφή της συσκευής και ότι η μεγάλη πλευρά στο πλάι της συσκευής είναι περιοχή αφής

 

Σας παραθέτουμε λοιπόν την εν λόγο ομιλία για να θαυμάσετε και εσείς αυτά τα εκπληκτικά γυαλιά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.