Ο Aaron Paul, βραβευμένος με βραβείο Emmy,  από τη σειρά Breaking Bad – γνωστός και ως Jesse Pinkman, bitch ! – έχει υπογράψει για να πρωταγωνιστήσει στη μεγάλη οθόνη στη καινούργια ταινία της DreamWorks   Need for Speed.

Βασισμένη στο παιχνίδι της EA, την ταινία σκηνοθετεί ο Scott Waugh ( Act of Valor ). Σύμφωνα με το EW, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις αρχές του επόμενου έτους με σκοπό να βγει στους κινηματογράφους στις  7 Φλεβάρη του 2014.

Το σενάριο λέγεται ότι είναι εμπνευσμένο γενικά από τη σειρά του παιχνιδιού και όχι από κάποιο συγκεκριμένο τίτλο. Λεπτομέρειες όσον αφορά την πλοκή της ταινίας κρατόνται ακόμα κρυφές.

Ομοίως, δεν γνωρίζουμε ακόμα για το ποιον θα υποδυθεί ο Aaron Paul, αν και κατά πάσα πιθανότητα θα οδηγεί κάποιο αυτοκίνητο σε κάποιο σημείο στην ταινία. Και ίσως, αν είμαστε τυχεροί θα παίξει με μαγνήτες και ρομπότ…  ,  yo.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.