bill gates banner

 

Ο Bill Gates έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή “This Morning” του αμερικάνικου CBS, διάρκειας 60’, όπου μίλησε για το φιλανθρωπικό του ίδρυμα και τον στόχο του να εξαλείψει την πολιομυελίτιδα μέχρι το 2018, αλλά αυτό που ενδιαφέρει τους Techmaniacs περισσότερο είναι το κομμάτι της συνέντευξης που αναφέρεται στην Microsoft.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Gates δήλωσε πως “έκαναν λάθος” (κινήσεις) στην smartphone πλατφόρμα της εταιρίας που τους στέρησαν την πρώτη θέση. Για αυτό το λόγο, ο Πρόεδρος της εταιρίας θέλει να δει μεγαλύτερα ποσοστά καινοτομίας σε αυτό τον τομέα.

“There’s a lot of things like cellphones where we didn’t get out in the lead early. We didn’t miss cellphones, but the way that we went about it didn’t allow us to get the leadership.”

Παρόλα αυτά δηλώνει ευχαριστημένος με την δουλεία που έχουν κάνει σε προϊόντα όπως τα Windows 8, τα δυο Surface και το Bing, ενώ χαρακτηρίζει τον εαυτό του και τον Ballmer ως δυο άτομα με αυστηρή αυτοκριτική. 

Αυτή η συνέντευξη είναι μια από τις σπάνιες φορές που ο Gates αναφέρεται στον ρόλο του ως Πρόεδρος του συμβουλίου στην εταιρία, από τότε που αποσύρθηκε από τα καθήκοντά του ως Διευθύνον σύμβουλος της Microsoft το 2000.


via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.