Ενώ το  Demo έχει κατέβει σχεδόν 2 εκατομμύρια φορές.

Από τις 13 Σεπτεμβρίου οι gamers σε όλο τον κόσμο έχουν προπαραγγείλει  περισσότερα από 875.000 αντίτυπα του επερχόμενου εξομοιωτή ποδοσφαίρου της EA Sports FIFA 13, σύμφωνα με δηλώσεις τις ίδιας της εταιρίας.

Επιπλέον, η EA ανακοίνωσε ότι το demo για το FIFA 13 – το οποίο διατίθεται από την περασμένη εβδομάδα – κατέβηκε 1,99 εκατομμύρια φορές τις τρεις πρώτες ημέρες στο Xbox 360 και στο PlayStation 3. Αυτό αντιπροσωπεύει μια αύξηση τις τάξεως του 29 τοις εκατό σε σύγκριση με το περσινό τριήμερο που έγινε διαθέσιμο το demo του FIFA 12.

Το FIFA 13 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα, αλλά οι φανατικοί της σειράς δεν θα χρειαστεί να περιμένουν τόσο πολύ. Όσοι είναι συνδρομητές στο πρόγραμμα EA Sports Season Ticket ( 25 $ για 12 μήνες) θα είναι σε θέση να κατεβάσουν την πλήρη έκδοση του παιχνιδιού από τις 22 Σεπτεμβρίου.

Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να κατεβάσετε το demo από εδώ

Η σειρά Fifa σε αυτή τη γενιά μπόρεσε και έκανε τη διαφορά.

Εσείς τι πιστεύετε ;

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.