Το Samsung Galaxy SIII προσπάθεί, μέσω των νέων διαφημίσεων της, να προωθήσει μια λιγότερο γνωστή ικανότητα του τηλεφώνου της, να μοιραστείτε τις αυτοσχέδιες ερωτικές σας περιπτύξεις με το σύζυγό σας!

Το πρώτο διαφημιστικό ονομάζεται “Ταξίδι εργασίας” δείχνει έναν πατέρα που χαιρετάει την οικογένειά του, όταν ο ίδιος φεύγει για λίγες μέρες. Οι κόρες του έχουν γραψεί ένα βίντεο γι ‘αυτόν να παρακολουθήσει στο αεροπλάνο, το οποίο παίρνει αβίαστα στο Galaxy S III από τη συσκευή της συζύγου του, μέσω NFC. Η σύζυγός του έχει καταγράψει επίσης ένα βίντεο, όπως αποδεικνύεται, αλλά κάνει μια ελαφρώς διαφορετική σύσταση για το πότε θα πρέπει να το παρακολουθήσει. Τι υπάρχει στο βίντεο; Αφήστε τη φαντασία σας να το μαντέψει.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bvB3msfJYdk

Το επόμενο διαφημιστικό ονομάζεται «παιχνίδι», το οποίο δείχνει δύο φίλους να παίζουν το ίδιο παιχνίδι – το ένα σε ένα iPhone, ενώ το άλλο σε ένα Galaxy S III. Εδώ ο ιδιοκτήτης iPhone διαμαρτύρεται για το μικρό μέγεθος της οθόνης και την ορατότητα στο φως του ήλιου.

“Πώς υποτίθεται ότι θα κερδίσω; Η οθόνη σου είναι,  όσο το τηλέφωνό μου.”

Η Samsung επέλεξε να βάλει το S III  ενάντια στο iPhone 4 ή 4S και όχι στο μεγαλύτερο iPhone 5, αλλά το μήνυμα είναι σαφές – η 4,8-ιντσών Super AMOLED οθόνης είναι η ανώτερη για gaming όταν είστε στη στάση του λεωφορείου.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cQ_gITUIhqs

Τέλος, έχουμε το διαφημιστικό “Νυχτερινό Ραντεβού”, στην οποία ο άμοιρος άντρας πρωταγωνιστής γίνεται ‘ξεφτύλα’  καθώς ακούει σε τυχαία αναπαραγωγή τραγούδι των  Spice Girls, μέσω τουSamsung Hub, σε μια προσπάθεια να εντυπωσιάσει την συνοδό του. Η κατάσταση όμως βελτιώνεται όταν η γυναίκα χρησιμοποιεί το NFC για να  μεταφέρει ένα πιο κατάλληλο τραγούδι για την περίσταση.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=N4ORwZPPnus

Η Samsung έχει, φυσικά, έχει ήδη πείσει πολλούς ανθρώπους για τα προτερήματα του Galaxy S III – μίας και οι πωλήσεις του είναι ήδη στα 20 εκατομμύρια μονάδες.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.