Κανείς δεν γνωρίζει γιατί, αλλά στα τελευταία μοντέλα της η Apple φαίνεται να μην μπορεί να βγάλει μια συσκευή χωρίς προβλήματα στις πρώτες παρτίδες. Με τον ερχομό του iPhone 5 μια νέα σειρά προβλημάτων παρουσιάστηκε. Μέχρι εχθές είχαμε το πρόβλημα με το πίσω μέρος της συσκευής που γρατζουνίζεται εύκολα και ξεβάφει.

 

Σήμερα παρουσιάζεται άλλο πρόβλημα που υποδηλώνει αστοχία στην συναρμολόγηση. Φαίνεται πως αρκετές συσκευές δεν έχουν συναρμολογηθεί σωστά με αποτέλεσμα τα οι ενώσεις τους να μην έχουν δέσει καλά μεταξύ τους. Μάλιστα τα προβλήματα αυτά δεν εμφανίζονται μετά από χρήση του κινητού, αλλά κατευθείαν από το κουτί τους.

Ακούγαμε πως η Apple είχε σοβαρά θέματα με διαρροή φωτός από τις ενώσεις των υλικών στις συσκευές της,  αρκετούς μήνες πριν την κυκλοφορία της συσκευής. Από ότι φαίνεται τα προβλήματα αυτά συνεχίζουν να υφίστανται και σήμερα σε κάποιες συσκευές. Αυτή τη φορά λοιπόν χρήστες παρατηρούν διαρροή φωτός στα σημεία μεταξύ της γυάλινης πρόσοψης και του αλουμινίου. Το πρόβλημα αντιληπτό σε συνθήκες με πολύ χαμηλό φωτισμό, αυτό όμως δεν αποτελεί δικαιολογία για μια συσκευή που στοίχισε στους κατόχους της αρκετές εκατοντάδες ευρώ.

[Update] Ένα άλλο πρόβλημα που παρουσιάστηκε από χρήστες του Gizmodo, είναι πως ακούγεται κάτι σαν χτύπος όταν ταρακουνούν το κινητό. Πιθανότατα λόγω χαλαρής τοποθέτησης της μπαταρίας, με αποτέλεσμα να χτυπάει στα τοιχώματα της συσκευής.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Προηγούμενο άρθροApple VS Samsung: Ζητά επιπλέον αποζημιώσεις
Επόμενο άρθροSamsung Galaxy Note II: Πότε Έρχεται;
Owner and Editor in Chief! Από μικρό με τράβαγε ότι είχε κουμπιά. Ξεκίνησα με Atari 2600 και μια AMIGA 500. Από τότε δεν έχω σταματήσει ποτέ να ασχολούμαι με την τεχνολογία και τους υπολογιστές, οπότε είπα να το σπουδάσω σαν μηχανικός υπολογιστών και δικτύων. Τώρα κάθε μέρα βρίσκομαι περιτριγυρισμένος από δεκάδες smartphones και gadgets. Να σας πω κάτι; Δεν το βαριέμαι ποτέ! Στον ελεύθερο χρόνο μου, έχει gaming και απέλπιδες προσπάθειες να μάθω κιθάρα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.