Νέο τρόπο διαμαρτυρίας βρήκαν οι έλληνες χακτιβιστές των Anonymous της #OpGreece. Σύμφωνα με τελευταίες ενημερώσεις, αυτή την περίοδο δεν θα χτυπάνε σελίδες με σκοπό να αποσπάσουν στοιχεία και να τις αλλάξουν στέλνοντας έτσι ένα μήνυμα. Ο τρόπος δράσεις έχει να κάνει με εύρεση κενών ασφαλείας σε κρατικά συστήματα και η δημοσίευση τους στο κοινό, «για να δει ο κόσμος που πάνε τα λεφτά τους» όπως λένε οι ίδιοι. Ήδη σήμερα δόθηκαν τα κενά ασφαλείας του ika.gr, που στοίχισε στους έλληνες φορολογούμενους 2.2 εκ ευρώ, και του primeminister.gr που στοίχισε 20.000 ευρώ (ποσό πάλι πολύ μεγάλο για την υλοποίηση αυτής της σελίδας).

Για να δούμε θα ιδρώσει το αυτάκι ορισμένων από αυτές τις κινήσεις ή θα συνεχίσουν κάποιοι να σκορπούν λεφτά του ελληνικού λαού;

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ας υποθέσουμε ότι έδωσαν τα ποσά αυτά για τον πιο πανω σκοπό -αν και νωμίζω πήγαν ταξίδι οι αρμώδιοι – 2.2 εκ ευρώ ???για μια ιστοσελίδα με κενά ασφάλειας.

    • Κι όμως αυτά συμβαίνουν από ότι βλέπουμε, και πολλά απο αυτά οφείλονται στο ότι δεν κάνει κανείς συντήρηση, δεν γίνονται updates.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.