Έχουμε ξανακούσει ότι η Microsoft ετοιμάζει το δικό της smartphone, φυσικά με λειτουργικό windows phone 8, το όποιο φημολογείται ότι θα βγει στην αγορά στα μέσα του επόμενου έτους.

Νέες φήμες όμως θέλουν την Microsoft να συνεργάζεται με την Foxconn (FIH) για την κατασκευή του τηλέφωνου της. Να υπενθυμίσω ότι η Foxconn είναι η ιδία εταιρία που φτιάχνει, εκτός των άλλων, και το iPhone της Apple. Έκτος από την Microsoft ακούγεται ότι και η Amazon έχει κάνει μια παραγγελία για smartphone, άλλα δεν ξέρουμε κάτι παραπάνω. Παλαιοτέρα μάλιστα είχαν βγει παρόμοιες φήμες και για την Amazon.

Συμφώνα με τις πήγες η παράγωγη των συσκευών, αρχικά, θα είναι περιορισμένη, με σχέδια στο μέλλον για full συνεργασία και ενσωμάτωση στις υπόλοιπες γραμμές παράγωγης.

Ενώ παράλληλα από την Κίνα έχουμε άλλα νέα που αφορούν το φημολογούμενο smartphone από τη Microsoft, και συμφώνα με το Chinatechnew.com, έχει ήδη υπογράφει συμφωνία για συνεργασία με την κινεζική Suning, ώστε να πουλάρι στο δίκτυο καταστημάτων της το “Surface Phone”. Μάλιστα πιστεύεται ότι αυτό έγινε από τον Jean-Philippe Courtois, εκτελεστικό αντιπρόεδρο της Microsoft Global και τον Zhang Jindong, πρόεδρο της Suning, σε πρόσφατο ταξίδι του πρώτου στην Κίνα. Μια τέτοια συνεργασία δεν είναι καθόλου απίθανη, καθώς οι δυο εταιρίες συνεργάζονται από το 2007 σε διαφόρους τομείς της λιανικής.

 

via 1, 2, 3

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.