Νέα στοιχεία καταφθάνουν για το 1.07 update του Diablo ΙΙΙ καθώς ο lead designer του παιχνιδιού Jay Wilson εξηγεί γιατί το PvP update καθυστερεί τόσο!

Ο Jay Wilson ισχυρίζεται ότι κατά την διάρκεια του playtest το PvP δεν είναι σε θέση να προσφέρει την μέγιστη ποιότητα που θέλει η Blizzard να αποδώσει στον τίτλο της!
Tα modes που σχεδιάστηκαν είναι τα team deathmach και duel.
Όσον αφορά το team deathmach ο lead designer εξηγεί τους λόγους που οδήγησαν την Blizzard να το ξανασχεδιάσει από την αρχή:

  • Το team deathmach θα πρέπει να έχει βάθος και να μην είναι ένα ξερό PvP, πράγματα όπως rewards, objectives κλπ, θα εμβαθύνουν το παιχνίδι και θα το κάνουν να κρατήσει περισσότερο στο χρόνο.
  • Το Diablo III έχει σχεδιαστεί ως ένα PvE παιχνίδι, οπότε η ισορροπία στα classes είναι μεγάλο θέμα στο PvP αλλά χωρίς να πειραχτούν οι ήδη υπάρχοντες μηχανισμοί, και να μην τροποποιηθούν σε μεγάλο βαθμό!

Οπότε το αποτέλεσμα σύμφωνα με την Blizzard σε αυτή την δεδομένη στιγμή δεν είναι ικανοποιητικό, και ψάχνουν άλλους τρόπους να βελτιώσουν το παιχνίδι, πράγμα που σημαίνει οτι το team deathmach είναι άγνωστο για το πότε θα εμφανιστεί και τη δομή θα έχει.

Τα ευχάριστα νέα είναι ότι το duel mode (1vs1) θα διατεθεί στο 1.07 update, και ο lead designer υποσχέθηκε περισσότερες πληροφορίες σύντομα.

Όποτε σαν στόχος για την Blizzard είναι η επανασχεδίαση τoυ team deathmach, νέα modes για τους χαρακτήρες, rewards system στο PvP, και νέο περιεχόμενο για PvE.

 

Source

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.