Όπως επιβεβαίωσε η EA, νέες προσθήκες στις σειρές Dead Space και Need for Speed θα έχουν κυκλοφορήσει μέχρι το Μάρτιο του 2013. Το Dead Space 3 φημολογείται πως θα λαμβάνει χώρα σε έναν παγωμένο πλανήτη, ενώ το επόμενο παιχνίδι Need for Speed εικάζεται ότι θα είναι το Most Wanted 2. Επίσης, η εταιρεία αποκάλυψε ότι, μέσα στους επόμενους μήνες, θα δούμε νέους τίτλους από franchises της PopCap, συμπεριλαμβανομένων των Bejeweled και Plants vs Zombies.

Επιπλέον, η EA ανακοίνωσε ότι το Star Wars: The Old Republic απαριθμεί 1.3 εκατομμύρια ενεργούς συνδρομητές, αν και το Φεβρουάριο είχαν καταγραφεί 1.7 εκατομμύρια χρήστες. Μέχρι τα τέλη του Ιουνίου, μάλιστα, θα έχει διατεθεί και το νέο update  για τοMMORG, ονόματι “Allies”. Το Battlefield 3 συνεχίζει την πολύ καλή πορεία του, μιας και 6.3 εκατομμύρια παίκτες συνδέθηκαν μόνο το Μάρτιο. Τα Mass Effect 3, FIFA Street 4, SSX και Kingdoms of Amalur: Reckoning είχαν πετυχημένο λανσάρισμα, με τις retail πωλήσεις του πρώτου να ξεπερνούν τα $200 εκατομμύρια. Όσον αφορά το FIFA 12, πέτυχε την καλύτερη χρονιά στην ιστορία του franchise, με τα downloads και τα micro-transactions να αποφέρουν έσοδα $108 εκατομμυρίων.

Επιπροσθέτως, η υπηρεσία Origin της EA απαριθμεί 11 εκατομμύρια μέλη, ενώ ο αμερικανικός κολοσσός σκοπεύει να επενδύσει $80 εκατομμύρια κατά το επόμενο έτος, για την ανάπτυξη παιχνιδιών στα “Gen4 console systems”, δηλαδή στις κονσόλες επόμενης γενιάς. Τέλος, τα συνολικά έσοδα της εταιρείας για το οικονομικό έτος 2012 ήταν $4.14 δισεκατομμύρια και τα ψηφιακά έσοδα $1.2 δισεκατομμύρια.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.