Πριν λίγο η Mozilla ανακοίνωσε την διάθεση του Firefox για Android, ο οποίος έφυγε από την beta έκδοση του.  Η νέα έκδοση είναι αρκετά πιο γρήγορη και σταθερή από την beta που βλέπαμε μέχρι σήμερα.

 

Εκτός από τις αλλαγές στην ταχύτητα όμως, ο Firefox, απέκτησε καινούρια εμφάνιση, και μια πλήρως παραμετροποιήσιμη αρχική οθόνη ώστε να μπορεί ο χρήστης να την φέρει στα μέτρα του. Με το γνωστό από την beta, Firefox sync, μπορείτε να συγχρονίζετε τον Firefox στο κινητό με τον Firefox στο pc και το tablet σας για να έχετε πρόσβαση από παντού στα bookmarks σας, το ιστορικό σας και τους κωδικούς σας.

Στα νέα χαρακτηριστικά του νέου Firefox συγκαταλέγονται η υποστήριξη Flash Player, Master Password, Do Not Track, HTTP Strict Transport Security.

Ο Firefox είναι διαθέσιμος από σήμερα στο Play Store.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.