Πριν λίγες μέρες είδαμε το HTC HD2 να συνεχίζει να είναι ένα από τα πιο ευέλικτο Smartphone σχετικά με τα λειτουργικά, καθώς πήρε port του Android 4.1. Δεν είναι όμως το μόνο μη Android κινητό που παίρνει Jelly Bean, γιατί όπως μάθαμε υπάρχει διαθέσιμη έκδοση και για το Nokia Ν9.

Το Ν9 που τρέχει Meego από την Nokia, ήταν το πρώτο smartphone που μας έδωσε μια ιδέα από το στυλ των Lumnia. Αν και το Hardware με τα σημερινά δεδομένα φαίνεται λίγο, ο Ti OMAP3630 στο 1GHz είναι αρκετός για να τρέξει ικανοποιητικά το λειτουργικό της Google.

Developers δουλεύουν στο Android για το N9 για αρκετό καιρό τώρα. Είχαμε δει μια αρχική έκδοση του Ice Cream Sandwich πίσω στο Μάιο, οπότε ήταν θέμα χρόνου να βγει και μια έκδοση με Jelly Bean. Αν και έχουμε μια φωτογραφία που επιβεβαιώνει πως το κινητό τρέχει Android 4.1, προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμα τα αρχεία για το κοινό.  Λογικά κάτι τέτοιο δεν θα αργήσει, ώστε οι κάτοχοι του N9 να μπορέσουν να περάσου Jelly Bean.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.