Έχουμε συνηθίσει τις πολύ καλες τηλεοπτικες διαφημισεις της Nike, αυτή τη φορα όμως μας εξέπληξε ευχαριστα με την νεα της διαδικτυακη καμπανια.

Η καμπάνια αυτή φερει το ονομα  “My time is now” και προβάλλεται μέσα από την επίσημη σελίδα της στο YouTube, η οποία περιλαμβάνει το διαφημιστικό σποτ που προβάλλεται και στις τηλεοράσεις (με πρωταγωνιστες πληθώρα αστέρων, όπως οι Cristiano Ronaldo, Frank Ribery, Andres Iniesta και….Lebron James!), με τη διαφορά ότι πατώντας επάνω σε κάποιον παίκτη επιβραδύνεται το video και εμφανίζονται σχετικές πληροφορίες.

http://www.youtube.com/watch?v=QMv8g8CO4cQ&feature=player_embedded

Ακόμη, μέσα στο video υπάρχουν κρυμμένα 9 μυστικά για να τα ανακαλύψει ο διαδικτυακός χρήστης κι ένα από αυτά είναι το mini-game Sonic X Vapor, με πρωταγωνιστή τον σκαντζόχοιρο της Sega!

Δείτε την επισιμη διαφημιση της Nike και παιξτε με τις διαδραστικες λειτουργιες στην επίσημη σελίδα της εταιρίας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.