Η Sony μπορεί να μην μιλάει για τον διάδοχο του Playstation 3, αλλά προφανώς ορισμένοι προγραμματιστές παιχνιδιών έχουν στα χέρια τους την πλατφόρμα SDK για την επόμενη κονσόλα της εταιρείας. Μια νέα φήμη ισχυρίζεται ότι η Sony στέλνει μια νέα έκδοση του SDK σε ορισμένα game studios.

Το site VG247.com αναφέρει, μέσω ανώνυμων πηγών, ότι η SDK που έστειλε η Sony είναι η δεύτερη από τις τέσσερεις που σχεδιάζει να δώσει στους προγραμματιστές. Μια τρίτη έκδοση υποτίθεται ότι έρχεται τον Ιανουάριο και η τελική έκδοση θα κυκλοφορήσει αργότερα το καλοκαίρι του 2013.

Η SDK που λαμβάνουν οι προγραμματιστές αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι βασικά μια θήκη PC με μια έκδοση του επεξεργαστή A10 της AMD στο εσωτερικό, πράγμα που φαίνεται να επιβεβαιώνει προηγούμενες φήμες ότι η Sony δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε δικό της επεξεργαστή για την επόμενη κονσόλα, όπως έκανε για το PS3.

Το dev kit, που έχει κωδικό όνομα “Orbis”, επίσης έχει μια μονάδα δίσκου Blu-ray και αναμένεται να μπορεί εκτελέσει παιχνίδια σε ανάλυση 1080p με ενεργοποιημένο 3D, “χωρίς κανένα πρόβλημα”. Τέλος η ιστορία προσθέτει ότι η Sony μπορεί να αποκαλύψει την επόμενη κονσόλα παιχνιδιών, πριν από την έκθεση E3 τον Ιούνιο, με την κονσόλα να βρίσκεται στην αγορά τέλη του 2013.

Update: το VG247.com αναφλερει οτι η SDK του νέου Playstation θα έχει 8 με 16GB RAM (τερατάκι θα είναι το μηχανημα!!) και 256GB αλλά δεν διευκρινίζεται αν θα είναι SSD ή οχι. Επίσης θα μπορεί να παίζει video εως 4K!!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.